Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Ο Πανγυθεατικός των ρεκόρ ολοκλήρωσε τα play off της Α’ Λακωνίας, ετοιμοπόλεμος για το τελικό Κυπέλλου και τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής

Δελτίο τύπου

Ο Πανγυθειατικός των ρεκόρ!

Ολοκληρώθηκε το φετινό πρωτάθλημα Λακωνίας με τον Πανγυθειατικό μας να επικρατεί με 0-3 του Κάστρου Μονεμβασιάς και να στέφεται πρωταθλητής.

⚽Ο Πανγυθειατικός μας κατέκτησε ΑΗΤΤΗΤΟΣ το πρωτάθλημα Λακωνίας για 3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ μετά το 2019 και το 2022! Ένα απίστευτο επίτευγμα για την ομάδα μας και γενικά για το λακωνικό ποδόσφαιρο. Ο Πανγυθειατικός έχει να ηττηθεί σε επίπεδο πρωταθλήματος Λακωνίας 6 ολόκληρα χρόνια με τελευταία του ήττα στις αρχές του Απριλίου του 2018.

⚽Η ομάδα μας κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα σε αγωνιστική περίοδο, έπειτα από υποβιβασμό από τη Γ’ Εθνική.

⚽Ο Πανγυθειατικός πρωταθλητής με την καλύτερη άμυνα όλων των εποχών αφού σε 22 αγώνες πρωταθλήματος δέχτηκε μόνο 2 γκολ!

Πολλά συγχαρητήρια σε προπονητές και παίκτες. Συνεχίζουν να γράφουν ιστορία!

🏆Το επόμενο Σάββατο στις 17:00 στο Ενωσιακό γήπεδο Αγίου Ιωάννη ο Τελικός κυπέλλου Λακωνίας απέναντι στον ΠΑΣ Σπάρτης. Όλοι στο γήπεδο για να βοηθήσουμε τον Πανγυθειατικό μας να κατακτήσει ακόμα έναν τίτλο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button