Πολιτικα

Δήμος Ανατολικής Μάνης: Κατασκευή καταφυγίου για αδέσποτα ζώα συντροφιάς

Δελτίο τύπου Δήμου Αν. Μάνης

Στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» εντάχθηκε με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Λιβανίου το έργο κατασκευής και εξοπλισμού εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, συνολικού προϋπολογισμού 396.000,00 ευρώ.

Η πράξη αφορά στην κατασκευή και συντήρηση εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου, στην αναβάθμιση του εξοπλισμού και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της εφαρμογής των προγραμμάτων διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τους Δήμους και στην προστασία των ζώων συντροφιάς.

Πιο συγκεκριμένα, προβλέπεται η κατασκευή εγκατάστασης καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, όπως επίσης και κάθε είδους δαπάνη που αφορά την εγκατάσταση μόνιμου εξοπλισμού στις εγκαταστάσεις των καταφυγίων, σύμφωνα με τα άρθρα 28 και 29 του ν. 4830/2021. Ενδεικτικά αναφέρονται: τοποθέτηση αυτόματων ταϊστρών και ποτίστρων, εξοπλισμός ιατρείου μικρών ζώων, εξοπλισμός παρασκευής τροφής και καθαρισμού σκευών και χώρων, καθώς και πρόγραμμα στείρωσης.+

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button