Πολιτικα

Γρηγοράκου: Στις 25 Ιουνίου νικήσαμε όλοι μαζί, νίκησε η Λακωνία, νίκησε η νέα γενιά, νίκησε η ελπίδα.

Δελτίο τύπου Βουλευτού Λακωνίας κας Γρηγοράκου

Στις 25 Ιουνίου νικήσαμε όλοι μαζί, νίκησε η Λακωνία, νίκησε η νέα γενιά, νίκησε η ελπίδα.

Σηκώσαμε τον πράσινο ήλιο πάνω από τη Λακωνία και πλέον στον τόπο μας πνέει αέρας αλλαγής και ανανέωσης.

Στη Λακωνία κάναμε την αλλαγή δυνατή και με την ψήφο των συμπολιτών μου αποκαταστήσαμε την αδικία του 2019 και διορθώσαμε μαζί την πολιτική ανορθογραφία της τελευταίας τετραετίας.

Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ένα τεράστιο ευχαριστώ και μια απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλες τις συμπατριώτισσες και σε όλους τους συμπατριώτες μου για την τιμή που μου κάνατε.

Η ψήφος σας στο ΠΑΣΟΚ είναι για μένα ευθύνη και δέσμευση.

Ευχαριστώ τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας. Ευχαριστώ ξεχωριστά κάθε μέλος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε για το Κίνημά μας.

Ευχαριστώ τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, που η συντριπτική πλειοψηφία τους αγωνίστηκε για να ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ στις 25 Ιουνίου ακόμα ψηλότερα και όχι για τη βουλευτική έδρα.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και την οικογένειά μου – ιδιαιτέρως δε τον πατέρα μου, τον Λεωνίδα Γρηγοράκο, που κράτησε το ΠΑΣΟΚ ζωντανό στη Λακωνία για 20 χρόνια και αγωνίστηκε μαζί μας για την ανάκτηση της έδρας δίνοντας τη σκυτάλη στη νέα γενιά.

Από τη Δευτέρα ξεκινάμε μαζί γιατί η Λακωνία δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Δεν μπορεί να μετράει κι άλλες χαμένες μέρες, κι άλλες χαμένες ευκαιρίες.

Δεσμεύομαι απέναντί σας να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξια της τιμής που μου κάνατε.

Με σεβασμό, σεμνότητα και ευγνωμοσύνη, σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθώ στη μεγάλη ευθύνη του αγώνα για τη Λακωνία και τους ανθρώπους της στη Βουλή.

Θα αγωνιστώ καθημερινά για την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, για την υλοποίηση του Νοσοκομείου Σπάρτης και του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου, για την προστασία των αγροτών και το μείζον ζήτημα του αυξημένου κόστους παραγωγής και της διαχείρισης υδάτων, για την προστασία των αδυνάμων και όσων έχουν ανάγκη, για τους νέους της Λακωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button