Με τη φωταγώγηση του δέντρου ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ανατολικής Μάνης Featured

05 Δεκ 2019
233 times

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Δημαρχείου Γυθείου το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 θα ξεκινήσουν και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Το εορταστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τις 17:00 και θα περιλαμβάνεις μουσικό πρόγραμμα, χριστουγεννιάτικο παζάρι, ζεστά ροφήματα και νόστιμα κεράσματα.

Παράλληλα θα ξεκινήσει και η λειτουργία του χριστουγεννιάτικου χωριού που θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Ώρες λειτουργίας: 10:30 έως 14:00 και 17:00 έως 21:00.

Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν η Φιλαρμονική του Δήμου Ανατολικής Μάνης, , η Παιδική Χορωδία Σχολείων Γυθείου, η σχολή χορού Vibes Dance, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Γυθείου με Χριστουγεννιάτικο Βazaar και η μπάντα του Χρήστου Λούφη.

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 θα γίνει η εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αρεόπολη. Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν η Φιλαρμονική του Δήμου Ανατολικής Μάνης, ,η Παιδική Χορωδία Δημοτικού Σχολείου Αρεόπολης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αρεόπολης με Χριστουγεννιάτικο Βazaar

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το