Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Η ώρα του Πανγυθεατικού

Μπαίνουμε στο τελευταίο δίμηνο των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ ΓΣ και το πρόγραμμα γεμίζει με σπουδαία ποδοσφαιρικά ραντεβού. Η ομάδα της πόλης μας και φέτος έβαλε ως στόχο να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετέχει είτε αυτή αφορά τη μεγάλη ομάδα ποδοσφαίρου είτε τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα των Ακαδημιών της.

Ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΓΣ έχοντας κατακτήσει και μαθηματικά το Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Λακωνίας, συμμετέχει στα play off ανόδου με αντιπάλους τον Ήφαιστο Βρονταμά, τον ΠΑΣ Σπάρτης, το Μολαϊκό, το Κάστρο Μονεμβάσιας. Το μίνι αυτό πρωτάθλημα διεξάγεται χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και όπως αναφέραμε η κατάκτηση του Πρωταθλήματος έχει κριθεί. Οι αγώνες όμως αυτοί αποτελούν ένα δυνατό τεστ για τους μπλε ενόψει των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Εκεί οι Πρωταθλητές των Νομών Λακωνίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαϊας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου θα συναντηθούν σε αγώνες ενός γύρου (τρία εντός και τρία εκτός έδρας ματς) και οι τρεις πρώτοι θα κερδίσουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΓΣ θα αντιμετωπίσει ομάδες όπως… 

— Παναρκαδικός, μαθηματικά έχει κερδίσει το Πρωτάθλημα στο Νομό Αρκαδίας με 10 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο, 

— Ατρόμητος Πατρών/Άρης Πατρών/Πανμοβριακός Ριόλου τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος των play off στην Αχαΐα διεκδικούν το Πρωτάθλημα και το εισητήριο στα μπαράζ.

— ΑΟ Λεβάντε/ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων μάχονται σώμα με σώμα στη Ζάκυνθο για την κατάκτηση του τίτλου.

— ΑΟ Μιλτιάδης στη γειτονική Μεσσηνία προηγείται με 10 βαθμούς διαφορά, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του Πρωταθλήματος.

— Ξενοφών Κρεστένων/Θύελλα Πύργου κοντράρονται στο Πρωτάθλημα Ηλείας το οποίο θα έχει και play off ανόδου.

— ΑΟ Παλληξουριακός οδηγεί την κούρσα των play off στην Κεφαλλονιά.

Το ξεκίνημα των μπαράζ υπολογίζεται για το Σάββατο 27 Απριλίου και στην οικογένεια του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ ΓΣ όλοι επιθυμούν και εύχονται η ομάδα να επανέλθει στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι αγωνιστικές όμως υποχρεώσεις δεν αφορούν μόνο το Πρωτάθλημα, καθώς ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΓΣ έχει κλείσει ραντεβού με την Ιστορία και στο θεσμό του Κυπέλλου. Ο τελικός του Κυπέλλου Λακωνίας μεταξύ ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ και ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο Αγ.Ιωάννη Σπάρτης το Σάββατο 20 Απριλίου.

Εμείς ευχόμαστε στην ομάδα της πόλης μας, που τόσα χρόνια μας γεμίζει με χαρές και επιτυχίες, καλή συνέχεια και κατάκτηση όλων των στόχων που έχει θέσει. Η άνοδος στη Γ’ Εθνική κατηγορία είναι μονόδρομος και την ονειρεύεται μαζί με τους παίκτες και ολόκληρη η κοινωνία του Γυθείου. Ο κόσμος της πόλης πρέπει να στηρίξει αυτά τα παιδιά, τα οποία μην ξεχνάμε είναι όλα γηγενείς ποδοσφαιριστές, παιδιά τη γειτονιάς, δικά μας παιδιά.

Και μην ξεχνάμε….. 

ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΕ!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button