Εκδηλωσεις

Παρουσία Κασσελάκη κόβει την πίτα της η Ν.Ε. Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δελτίο τύπου

Η Αριστερά δεν κρύφτηκε ποτέ, ούτε στα δύσκολα ,ούτε στα εύκολα. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και ο Συνασπισμός που προηγήθηκε, αλλά και ως σημερινός ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι γέννημα της μακρόχρονης ιστορίας της Αριστεράς. Αυτή η ιστορική μας παρακαταθήκη μάς έδωσε το δικαίωμα και μας επιφορτίζει σήμερα με την υποχρέωση να προχωρήσουμε σταθερά και να την τιμήσουμε, ώστε σε Ελλάδα και Ευρώπη να συμβάλουμε στη δημιουργία μεγάλης δημοκρατικής πλειοψηφίας. Η διαδρομή μας είναι μία ιστορική παρακαταθήκη για όσους και όσες πορευτήκαμε σε αυτήν την πορεία και απάντηση σε αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν εύκολα να μας γονατίσουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τη δική του σφραγίδα στα χρόνια που το φαινόμενο παγκοσμιοποίηση δημιούργησε τεράστιες κρίσεις στις ευρωπαϊκές κοινωνίες και μια σειρά χώρες τις έριξε στα δίχτυα του ΔΝΤ.

Με το ξεκίνημα της νέας χρόνιας ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ ετοιμάζεται για το 4ο Συνέδριο του, ένα ιστορικό συνέδριο, ένα συνέδριο ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης. Μια Νέα Αρχή.

Γι’ αυτό το λόγο είπαμε με την αυγή να κόψουμε την πίτα μας, και στη συνέχεια να ανασκουμπώσουμε τα μανίκια γιατί έχουμε «πολύ μαλλί να ξάνουμε». Τα τεράστια προβλήματα που οι πολίτες αντιμετωπίζουν καθημερινά από την σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ. η ανάγκη ποια δημιουργίας της μεγάλης δημοκρατικής πλειοψηφίας, η μάχη των Ευρωεκλογών θα έχει πολύ δουλειά και ευθύνη για το ΣΥΡΙΖΑ .

Γ’ αυτό την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 6:00 το βράδι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευαγγελιστρίας 61-63 στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης η Νομαρχιακή Οργάνωση της Λακωνίας κόβει την πίτα της. Κοντά μας στην ζεστή αυτή εκδήλωση ο Πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης. Γιατί στις μάχες πάμε με χορό και με τραγούδι.

Σας περιμένουμε όλες και όλους  σε μια βραδιά με μουσική, καλό κρασί και μεζέ,

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button